Foro Flamenco
Posts Since Last Visit | Advanced Search | Home | Register | Login

Today's Posts | Inbox | Profile | Our Rules | Contact Admin | Log Out



Welcome to one of the most active flamenco sites on the Internet. Guests can read most posts but if you want to participate click here to register.
This site is dedicated to the memory of Paco de Lucía, Ron Mitchell, Guy Williams, Linda Elvir, Philip John Lee and Craig Eros who went ahead of us too soon.
We receive 12,200 visitors a month from 200 countries and 1.7 million page impressions a year. To advertise on this site please contact us.





You tube problem   You are logged in as Guest
Users viewing this topic: none
  Printable Version
All Forums >>Discussions >>Off Topic >> Page: [1]
Login
Message<< Newer Topic  Older Topic >>
 
El Kiko

Posts: 2697
Joined: Jun. 7 2010
From: The South Ireland

You tube problem 

I never had a problem with YouTube before , but now just today I made a short video to upload for here and I cant ,,...
It says it uploaded OK but is 'processing' and it has been 'processing ' for hours now ....its not a big file or anything it is
30 secs long
a WMV file
30 frames /sec
640 * 480
7.28 Mb

So why is it so long in the doing ... what can I do , if anything ??

Do others among you have this processing problem ? or is it just today ?


Grrrr.... I am shaking my fist at YouTube now ......really hard .....!!!

_____________________________

Don't trust Atoms.....they make up everything.
  REPORT THIS POST AS INAPPROPRIATE |  Date Aug. 21 2012 14:33:15
 
El Kiko

Posts: 2697
Joined: Jun. 7 2010
From: The South Ireland

RE: You tube problem (in reply to El Kiko

sorry , I gave up and deleted the video , even though it wasnt there yet , and re-uploaded it , and it seems to have went straight in ...
Just in case anyone else has this problem , instead of waiting maybe this is the solution .....

_____________________________

Don't trust Atoms.....they make up everything.
  REPORT THIS POST AS INAPPROPRIATE |  Date Aug. 21 2012 16:09:05
 
clevblue

 

Posts: 120
Joined: Jun. 29 2012
 

RE: You tube problem (in reply to El Kiko

Sounds good Patereeko!! Nice piece
  REPORT THIS POST AS INAPPROPRIATE |  Date Aug. 21 2012 18:22:17
 
n85ae

 

Posts: 847
Joined: Sep. 7 2006
 

RE: You tube problem (in reply to El Kiko

I have noticed some times Youtube uploader just forgets to tell you it's
done, and if you reload the page - voila, file is there.

Regards,
Jeff
  REPORT THIS POST AS INAPPROPRIATE |  Date Aug. 21 2012 19:23:48
 
El Kiko

Posts: 2697
Joined: Jun. 7 2010
From: The South Ireland

RE: You tube problem (in reply to n85ae

I never had that problem but I did keep looking and reloading and re viewing the page from time to time and after i went and ate nd came back no matter what i did it was the same, an info site said just delete and reload .....so ok ,,, and it worked just fine .....this time ....i mentioned it in case others had the same problem ........

_____________________________

Don't trust Atoms.....they make up everything.
  REPORT THIS POST AS INAPPROPRIATE |  Date Aug. 21 2012 20:01:52
Page:   [1]
All Forums >>Discussions >>Off Topic >> Page: [1]
Jump to:

New Messages No New Messages
Hot Topic w/ New Messages Hot Topic w/o New Messages
Locked w/ New Messages Locked w/o New Messages
 Post New Thread
 Reply to Message
 Post New Poll
 Submit Vote
 Delete My Own Post
 Delete My Own Thread
 Rate Posts


Forum Software powered by ASP Playground Advanced Edition 2.0.5
Copyright © 2000 - 2003 ASPPlayground.NET

0.046875 secs.